Kensington Pro Fit® Ergo TB450 Trackball pallohiiri, sininen | Euro Toimistotukut Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kensington Pro Fit® Ergo TB450 Trackball pallohiiri, sininen

Pro Fit® Ergo TB450 Trackball pallohiiren ansiosta käyttäjät voivat vaivattomasti siirtyä hiiren käytöstä ohjauspallon käyttöön ja päästä hyödyntämään sen tarjoamia ergonomisia etuja ja tilansäästöä. TB450:ssä on käytetty 50 % kierrätysmateriaalia, mikä vähentää uuden muovin käyttöä. Bluetooth® Low Energy- tai langaton 2,4GHz:n yhteys tarjoaa mahdollisimman suuren joustavuuden.
Käteen sopiva ergonominen muotoilu takaa koko päivän kestävän käyttömukavuuden, ja ainutlaatuinen 45°:n kallistus parantaa ranteen ja käsivarren kohdistusta.

50 % kokonaismuovista on kierrätysmuovia – Kensington on sitoutunut vähentämään muovin vaikutusta ympäristöön ympäri maailman.

Voit valita joko langattoman Bluetooth® Low Energy (LE)- tai langattoman 2,4GHz:n yhteyden (2,4GHz:n nanovastaanotin sisältyy toimitukseen).

Pitkä pariston kesto – jopa 18 kuukautta (2,4GHz) tai 15 kuukautta (Bluetooth®) käyttöaikaa.

Patentoidussa pallon ulostyöntöjärjestelmässä on ainutlaatuinen, helposti puhdistettava rakenne, joka käsittää ohjauspallon ulostyöntöpainikkeen – sen avulla voit tarvittaessa irrottaa ohjauspallon vaivattomasti puhdistusta varten.

Korkealaatuinen optinen anturi seuraa 34mm:n peukalokäyttöistä ohjauspalloa, mikä tarjoaa käyttäjille tasaisen osoittimen hallinnan ja optimaalisen tarkkuuden. TB450:ssä on neljä vaihdettavaa osoittimen nopeutta (400, 800, 1200 ja 1600DPI).

Vaivaton Plug & Play -asennus. Maksuton KensingtonWorks™-ohjelmisto mahdollistaa TB450:n mukauttamisen tuottavuuden parantamiseksi.

Huipputason 128-bittinen AES-salaus takaa entistä paremman tietoturvan ja estää hakkereita seuraamasta langatonta liitäntää ja saamasta käsiinsä arkaluonteisia tietoja.
K72194WW
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00