Post-it 654 Super Sticky viestilappu Cosmic 76 x 76 mm (6) | Euro Toimistotukut Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Post-it 654 Super Sticky viestilappu Cosmic 76 x 76 mm (6)

Kaksi kertaa alkuperäisiä Post-it®-viestilappuja tarttuvammat viestilaput kiinnittyvät tiukemmin ja kestävät pidempään. Cosmic-kokoelman sähköiset ja kirkkaat värit saavat mielikuvituksen laukkaamaan Sopii täydellisesti pystysuuntaisille ja vaikeasti kiinnittyville pinnoille, kuten tietokoneen näytöt, ovet ja seinät.
Post-it® Super Sticky -viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä
Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta
Lataa maksuton Post-it®-sovellus, jolla saat muistiinpanojen sisällön heti talteen, jotta voit jakaa sen työryhmällesi ilman kertauksia ja viivytyksiä
Post-it® Super Sticky -viestilappujen tarttuvuus on kaksi kertaa parempi kuin alkuperäisten. Ne ovat äärimmäisen kestäviä ja monikäyttöisiä, ja pehmeät, kirkkaat tai pirteät värit saavat viestisi erottumaan edukseen.

Post-it® Super Sticky -viestilaput pysyvät tiukemmin ja pidempään. Niiden tarttuvuus on kaksi kertaa parempi kuin alkuperäisten Post-it®-viestilappujen, joten viestisi menee varmasti perille. Nämä itsekiinnittyvät viestilaput pysyvät myös pystysuorilla ja tarttumista vastustavilla pinnoilla ja käyvät mainiosti esimerkiksi muistiinpanojen tekemiseen tai viestien ja muistutusten jättämiseen. Kirkkaan ja voimakkaan sävyiset viestilaput ovat äärimmäisen kestäviä ja monikäyttöisiä, ja ne on suunniteltu kiinnittämään huomio viesteihisi. Valmistettu PEFC-sertifioidusta paperista, jonka raaka-aine on peräisin sertifioiduista, uusiutuvista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä. Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta.
654-6SS-COS
Yksikkö
pkt
Myyntierä
0.00