Post-it 655 ekologinen viestilappu keltainen 127 x 76 mm (6) | Euro Toimistotukut Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Post-it 655 ekologinen viestilappu keltainen 127 x 76 mm (6)

Valmistettu 100-prosenttisesti PEFC RECYCLED -sertifioidusta kierrätyspaperista.
Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta
Post-it® viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä.
Lataa maksuton Post-it®-sovellus, jolla saat muistiinpanojen sisällön heti talteen, jotta voit jakaa sen työryhmällesi ilman kertauksia ja viivytyksiä
Post-it®-ekoviestilaput ovat 100-prosenttista kierrätyspaperia, ja niiden uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta. Niillä on PEFC RECYCLED -sertifiointi, ja niiden raaka-aine on peräisin sertifioiduista, uusiutuvista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Post-it®-ekoviestilaput on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätyspaperista. Näillä viestilapuilla on PEFC RECYCLED -sertifiointi, ja niiden raaka-aine on peräisin sertifioiduista, uusiutuvista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä. Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu liima sisältää 60 % vuosittain uusiutuvaa kasviraaka-ainetta. Canary Yellow™-lehtiöt on pakattu kaappiin sopivaan laatikkoon, joka on helppo avata ja säilyttää työpöydän laatikossa tai tarvikekaapissa, josta saat lehtiön aina silloin, kun tarvitset. Nämä 76 x 127 mm:n kokoiset itsekiinnittyvät viestilaput myydään 100 lapun lehtiöinä, joita on pakkauksessa 6 kpl. Pakkausmateriaalin vähentämiseksi lehtiöissä ei ole erillisiä kääreitä.
6551BRY
0405459672316
Yksikkö
pkt
Myyntierä
1.00