Kensington kuulokkeet HiFi USB-A Mic&VC | Euro Toimistotukut Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Kensington kuulokkeet HiFi USB-A Mic&VC

Klassiset kuulokkeet säädettävällä pääpannalla, mukavilla korvapehmusteilla sekä kääntyvällä mikrofonilla. Pitkä 1.8m johto, äänenvoimakkuus- ja mykistyspainikkeet sekä melua vaimentava mikrofoni tehostaa tuottavuuttasi.
Nämä USB-A klassiset kuulokkeet sisältävät 40 mm ajurit, jotka tarjoavat edistyksellisen äänikokemuksen. Kuulokeissa on säädettävä ja pehmustettu pääpanta, joka sopii kaiken ikäisille muhkeat vaahtomuovikorvapehmusteet, jotka ovat kääritty pehmeään keinonahkaan takaavat miellyttävän käytön tuntikausiksi. Muita ominaisuuksia ovat helposti säädettävä äänenvoimakkuus ja mikrofonin mykistyssäätimet, kestävä rakenne ja 1. 8 m johto joustavaa liikkumista varten. Kuulokkeissa on myös kuuntelurajoitin, joka auttaa suojamaan korvia liialliselta ääneltä.
- Yhteensopivuus useiden laitteiden kanssa (Windows, Mac, Chromebook)
- Säädettävä pääpanta, mukavat korvapehmusteet ja 270 astetta kääntyvä mikrofoni.
- Pitkä 1,8 metrin USB-kaapeli tarjoaa langallisen yhteyden luotettavuuden ja vapauden seistä ja venytellä pitkien puheluiden aikana.
- Melua vaimentava mikrofoni käyttää passiivista vastustekniikkaa suodattamaan ympäristön kohinan optimaalisen puheen selkeyden saavuttamiseksi
- Äänenvoimakkuus ja mykistyspainikkeet helposti ulottuvillasi, mikä auttaa maksimoimaan tuottavuutesi
- Kommunikoi luottavaisin mielin – Kensington antaa kuulokkeille yhden vuoden takuun
K33065WW
Yksikkö
kpl