Verkkokaupan käyttöehdot

Euro Toimistotukut Oy verkkokaupan yleiset käyttöehdot

 

1. Yleistä käyttöehdoista

 

EuroToimistotukut –ketjun verkkokauppa on tarkoitettu Suomeen rekisteröityjen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynä kaupparekisterissä (y-tunnus) ja asiakkaan laskutus- ja toimitusosoitteet tulee olla Suomessa. Euro Toimistotukut Oy:llä ja Euro Toimistotukut-ketjun osakasliikkeillä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen verkkokaupan käyttöoikeuden myöntämistä.

 

2. Asiakkaaksi rekisteröityminen

 

Asiakas toimittaa Euro Toimistotukut Oy:lle tai ketjuun kuuluvalle osakasliikkeelle yhteystiedot, joiden perusteella asiakkaalle avataan järjestelmään asiakasnumerot ja myönnetään verkkokaupan käyttäjätunnukset. Perustettavat asiakasnumerot vastuutetaan asiakkaan palvelusta ja toimituksista vastaavalle Euro Toimistotukut-ketjun osakasliikkeelle. Ketjusopimusasiakkaiden toimipisteiden osakasliikeohjauksesta päättää Euro Toimistotukut Oy.

 

3. Tuotteet

 

Euro Toimistotukut –verkkokaupan sisältämät tuotetiedot on saatu tuotteiden valmistajilta ja/tai maahantuojilta. Osa tiedoista on kyseiseen tuoteryhmään kuuluvia referenssitietoja tai viitteellisiä kuvia, jolloin toimitetun tuotteen ominaisuudet saattavat poiketa joiltakin osin verkkokaupassa esiintyvästä kuvauksesta. Euro Toimistotukut Oy tai ketjuun kuuluvat osakasliikkeet eivät vastaa mahdollisista tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä.           

 

4. Myyntierät ja toimituspakkaukset

 

Verkkokauppa näyttää pienimmän mahdollisen toimituserän (kpl, pks, tms). Osassa tuotteista verkkokauppa pyöristää automaattisesti lähimpään mahdolliseen toimituserään. Euro Toimistotukut ketjun osakasliikkeessä on oikeus pyöristää tilattu määrä lähimpään täyteen pakkauskokoon, jos poikkeama on vähäinen.

 

5.  Hinnat

 

Verkkokauppa esittelee tuotteiden hinnat rekisteröityneille asiakkaille sisäänkirjautumisen jälkeen. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja. Kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero lisätään laskun loppusummaan.

 

6. Tilaukset ja toimitukset

 

Verkkokauppa ohjaa automaattisesti asiakkaan tekemät tilaukset siihen Euro Toimistotukut –ketjun osakasliikkeeseen, johon asiakkaan asiakasnumero on vastuutettu. Kyseinen osakasliike vastaa kaikista ko asiakkaan toimituksista ja asiakaspalvelusta. Osakasliike toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle asiakaskohtaisen sopimuksen ehtojen mukaisesti tai käyttäen kulloinkin edullisinta jakelutapaa.

 

7. Laskutus ja maksutavat

 

Euro Toimistotukut –ketjun verkkokaupasta tilatut tuotteet laskutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Laskuttajana on joko ketjuun kuuluva osakasliike tai Euro Toimistotukut Oy (ketjusopimusasiakkaat).

 

8. Reklamaatiot

 

Tuotteisiin ja toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa sille Euro Toimistotukut-ketjun osakasliikkeelle, joka on kyseisen toimituksen suorittanut. Osakasliike vastaa reklamaation käsittelystä sekä siihen liittyvistä oikaisutoimista (tuotevaihto, hyvitykset jne).

 

 9. Takuu

 

Euro Toimistotukut –ketju noudattaa tuotteiden valmistajien ilmoittamia takuuehtoja.