Kensington H1000 USB-C kuulokkeet | Euro Toimistotukut Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

Kensington H1000 USB-C kuulokkeet

Kensingtonin yleiskäyttöiset, plug & play -tekniikalla toimivat H1000 USB-C kuulokkeet tarjoavat tuottavuutta, käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Melua vaimentava mikrofoni, LED-merkkivalot varattuna olemiselle ja mykistykselle, sidetone-äänipalaute parempilaatuisia puheluita varten ja johdossa olevat musiikkisäätimet – H1000 on suunniteltu parantamaan äänentoistokokemustasi.

Toimii suosittujen puhelusovellusten (Microsoft Teams, Zoom jne.) sekä käyttöjärjestelmien (Windows, macOS ja Chrome OS) kanssa.

Kevyt ergonominen on-ear muotoilu ja säädettävissä oleva keinonahkainen pääpanta, mukavat korvapehmusteet ja 270 astetta kääntyvä mikrofoni, jota voidaan käyttää sekä oikealla että vasemmalla puolella.

Monisuuntainen melua vaimentava mikrofoni peittää häiritsevät äänet, kuten näppäimistön naputuksen ja lähistöltä kuuluvat äänet. Sidetone-äänipalaute varmistaa, että sinut kuullaan. 40 mm:n ajurit tarjoavat edistyksellisen äänikokemuksen ja HD-äänituen.

Äänenvoimakkuus-, toisto/tauko-, mykistys ja varattu-painikkeet helposti ulottuvilla, mikä auttaa sinua maksimoimaan tuottavuutesi. LED-merkkivalot vahvistavat visuaalisesti tilasi, joten voit keskittyä itse asiaan.

Mikrofonin kääntöpuolella oleva LED-merkkivalo muuttuu punaiseksi mikrofonin ollessa käytössä työtoverien keskeytysten minimoiseksi ja tuottavuuden maksimoimiseksi.

Pitkä 1,8 metrin sotkeutumaton punottu USB-C-nailonkaapeli tarjoaa langallisen yhteyden luotettavuuden ja vapauden seistä ja venytellä pitkien puheluiden aikana.

Käytä enemmän aikaa yhteistyön tekemiseen Kensingtonin yhtenäisen järjestelmän tarjoavien videoneuvottelutuotteiden ja -tarvikkeiden avulla – tämä on kaikkein ammattimaisin, henkilökohtaisin ja kätevin tapa viestiä ammattilaisen tapaan.

Kommunikoi luottavaisin mielin – Kensington antaa H1000:lle 2 vuoden rajoitetun takuun.

K83450WW
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00